Barion Pixel

Pályázatok

 

Projekt címe:  "Digitáis kapitány a legénység számára" - avagy vállalatirányítási rendszer bevezetése a T Flotta Kft.-nél


Kedvezményezett neve:  T FLOTTA Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság


A szerződött támogatás összege: 6 760 000 Ft

A támogatás mértéke: 40%

Visszatérítendő támogatás: 6 761 000 Ft

A visszatérítendő támogatás mértéke:  40,005917%A projekt tartalmának bemutatása:


T Flotta Kft. 2006-ban alakult, balatoni kötődésű belvízi hajózással főtevékenységként foglalkozó vállalkozás. A vállalkozás vezetői, tulajdonosai valamint munkavállalói a "Balaton szerelmesei", hajózás-vitorlázást szeretetből végző emberek. A cég portfoliója az évek során jelentősen bővült. Jelenlegi szolgáltatási portfóliónk: hajóbérlés - charter, füke, speedboat, hajó kapitánnyal és anélkül, kalóz gyerekprogramos hajókázás, sétahajózás, naplementés és disco hajózás. Jelen projekt keretében egy felhő-alapon működő modern Odoo ERP rendszer bevezetését valósítottuk meg. 

A rendszerszükséglet a fentebb bemutatott nagyon szerteágazó szolgáltatási struktúra miatt lett szükséges a 2010-es évek közepétől. Fontos a megfelelő időbeosztás, foglalási rendszer, flotta optimalizáció, az egyes ajánlatkérések/megrendelések/szerződések nyomonkövetése, különösen a céges rendezvényekre vonatkozóan, amelyek az árbevételi profil egyre nagyobb részét teszik ki. Indokolt volt a rendszer bevezetése a cég szolgáltatás-integrátori jellegére való tekintettel az egyes alvállalkozói teljesítések pontos és aktuális nyomonkövethetősége érdekében. A kiválasztott rendszer munkánk abszolút mobil jellege miatt csak és kizárólag felhőalapon volt elképzelhető számunkra, ezért is esett az ODOO rendszerre a választásunk, amit az elmúlt 2 év is visszaigazolt.

Mivel cégünk a klasszikus hierarchia rendszert - profilunkból adódóan - kevésbé követi, így gyakorlatilag az összes munkavállalónk az összes bevezetni kívánt modult használja.

2020-as év COVID-19 pandémia sok vállalkozásnál megkövetelte a hirtelen digitalizálódást, szerencsére mi már előbb rátértünk erre az útra a rendszer bevezetésével. 


A projekt befejezési dátuma: 2021. 05. 31.


Projekt azonosító száma:  GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01424