Barion Pixel

Hajókirándulások a Talizmán I. - II. - III. hajókon ("nagyhajók")

a menetrend szerinti járatok vendégei részére

(séta-, kalóz- és diszkóhajó, naplemente-, latin fiesta-járat)

hasznos információ,

gyakran ismételt kérdések

Helyszín:

Az indulás és visszaérkezés helyszíne minden esetben a siófoki Hajóállomás (azaz a személyforgalmi kikötő).

A Hajóállomás a Krúdy sétányon található (térkép: T Flotta Rendezvényszervezés).

A mi állásunk a 8-as állás, ahonnan indul a kalózhajó, a naplemente túra, a diszkó hajó, stb., illetve céges és magánrendezvényeink. 

Fontos, hogy a Hajóállomás nem összetévesztendő a Stefánia vitorláskikötővel. (A Hajóállomásról a két árbocos, 40-70 fős nagy vitorlásaink, motorcsónakjaink és a személyhajók indulnak, a Stefánia kikötőből pedig a kisebb, max. 12 fős privát vitorlások.)


Időjárás:

A hajózás időjárásfüggő program, így a körülmények mindig befolyásolják a program megvalósulását. 50 km/óra feletti szélben, zuhogó esőben és 15 °C alatti hőmérséklet esetén menetrendi járataink nem közlekednek. Előfordulhat, hogy az adott napon - az időjárásra való tekintettel - változik a menetrend és az elérhető szolgáltatások, erről a +36 30 5424 537-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

Indulás előtt érdemes tájékozódni:

https://www.idokep.hu/radar

https://www.windguru.cz/3238 és egyéb előrejelző oldalakon


Menetjegy:

Az aktuális jegyárakról itt tud tájékozódni: LINK

Jegyét megvásárolhatja a siófoki Hajóállomás 8-as állásánál (ahonnan a hajók is indulnak), illetve a kihelyezett standjainknál.
Elfogatott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya


Általános információk:

"Nagyhajóink" (Talizmán I.-II.-III.) és a motorcsónakok (Talizmán Star és Express) esetén nem szükséges különleges ruházat vagy cipő, mindig az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözetet javaslunk. Érdemes kabátot vagy pulóvert hozni, a nyílt vízen más hőmérsékleti viszonyok lehetnek.

Mentőmellény minden hajónkon van, ezt nem szükséges külön kérni.

Hajóink kialakítása gyermekek számára is megfelelő (szülői felügyelet mellett), a hajó nem dől meg és nem fog senki sem a vízbe esni. Emiatt nem szükséges aggódni.

Kisállat saját felelősségre felvihető a hajóra. Ezzel kapcsolatban kérjék helyszíni kollégáink segítségét.


Kérjük a hajókirándulásra érkezőket, hogy 5-10 perccel korábban érkezzenek – ne késsenek el. Hajóink menetrend szerint közlekednek.

Közös érdekünk, hogy minden vendégünknek biztonságos és élvezetes hajókirándulásban legyen része, önmagukat és másokat nem veszélyeztetve. Amennyiben az adott vendég (vagy csoport esetén annak bármely tagja) az indulási helyszínre a hajózás lefoglalt időpontjában hajózásra alkalmatlan állapotban jelenik meg (önmagára és/vagy másokra veszélyt jelenthet - pl. bódult, alkoholos, drogos állapot, agresszív, fenyegető viselkedés, egyéb sértő magatartás, stb.), abban az esetben a hajóvezető, matróz, hajóátadó személy, rendezvényszervező és a cég egyéb alkalmazottai jogosultak a szolgáltatás megtagadására.A hajózás idejére vonatkozó hasznos információ, útvonal:

2 órás vagy annál rövidebb hajózás során kikötésre nincsen máshol lehetőség. Ennek egyetlen oka, hogy ennyi idő alatt nem érnének oda más kikötőbe és vissza. (Pl. a Siófok-Balatonfüred távolság kb. 1 óra, a szél erősségétől és irányától függően.) Mindezek mellett 1-2 órában is el lehet kellemesen tölteni az időt, a vitorlázás öröme mellett meg lehet állni fürdeni is (a kapitány döntése szerint), a strandoktól távoli kristálytiszta vízben.


Fizetés, foglalás véglegesítése:

A hajóbérlés, céges vagy privát hajós rendezvények foglalásának véglegesítéséhez az összeg 50%-át kérjük foglalóként átutalni a megadott bankszámlaszámra (50 000 Ft alatti összeg esetén a teljes díjat). Az indulást megelőző 72 órában az összeg  fennmaradó részét is ki kell egyenlíteni. Utólagos fizetésre kizárólag előzetes egyeztetés alapján, kivételes esetben van mód.

Családi rendezvények, születésnap, lánybúcsú, legénybúcsú, egyéb privát rendezvények esetén legkésőbb a beszállás előtt, induláskor - a hajóállomás 8-as állásánál található kasszánál (ahonnan a hajó is indul) - ki kell egyenlíteni a fennmaradó összeget.Foglalás és további infó

Ha a fenti információk elolvasása után még további kérdése lenne vagy időpontot szeretne foglalni,  forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeink egyikén

Kérdésem van / foglalni szeretnék!